code software op maat software ontwikkeling jemasoft

Software
op maat

web marketing webdesign pointer cursor jemasoft

Web
marketing

Jemasoft facturatie programma software op maat logo
over ons team jemasoft

Webdesign
& drukwerk

software pakketeen programma's facturatie mailing CMS easy content mailings jemasoft

software
pakketten

cloud service cloud stations file syncing jemasoft

cloud
service

support en ondersteuning monitoring servers hosting clientcorner jemasoft

support
& monitoring

hardware & onderdelen jemasoft

Hardware
& VOIP telefonie

Disclaimer

Website

De eigenaar van deze website is 
Jemasoft BVBA
Molenbeekstraat 25
2801 Heffen
België
 
Tel: +32(0)15 27.23.71 
Fax: +32(0)15 34.86.70 
 
E-mail: info@jemasoft.be 
 
BTW: BE 0863 170 534
 
Wanneer je niet akkoord gaat met onderstaande voorwaarden word je verzocht de website te verlaten. Jemasoft behoudt zich het recht voor deze voorwaarden periodisch aan te passen waarna de leden op de hoogte zullen worden gebracht van deze wijzigingen. Wanneer u na deze kennisgeving de website blijft gebruiken verklaart u zich akkoord met de doorgevoerde wijzigingen. Jemasoft kan eventueel andere diensten aanbieden aan de gebruikers van deze site. In dat geval zullen de geldende voorwaarden apart worden medegedeeld.
 

Toegankelijkheid

Jemasoft probeert zo goed als mogelijk de website 24 uur per dag toegankelijk te houden, nochtans kan het gebeuren dat de website ontoegankelijk is voor een korte periode omwille van onderhoudswerken, aanpassingen of technische redenen.

Verantwoordelijkheid

Jemasoft weerlegt elke verantwoordelijkheid met betrekking tot deze website en de aangeboden informatie. Jemasoft verzekert niet dat de informatie op deze website correct, compleet of actueel is. Alle informatie, producten en diensten op deze website kunnen fouten bevatten. De gebruiker wordt verzocht hiermee rekening te houden.
 

Derde partijen

U kan via deze website in contact komen met derde partijen via links die in deze website zijn opgenomen. U verklaart zich akkoord met het feit dat deze communicatie enkel tussen u en deze derde partij wordt gevoerd en dat Jemasoft hier geen deel van uitmaakt en dat u ons niet verantwoordelijk zal stellen mocht deze communicatie tot schade lijden.
De website kan links bevatten naar andere websites door derde partijen beheerd. Jemasoft kan geen permanente controle op deze sites uitoefenen. Het opnemen van deze links betekent niet dat Jemasoft akkoord gaat met de inhoud en Jemasoft vertegenwoordigt onder geen beding deze derde partij.

Copyright

U mag geen enkele inhoud (informatie, diensten, software, producten) van deze website kopiëren, downloaden, reproduceren, verdelen, uitgeven of afgeleid werk daarvan produceren zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Jemasoft. Als u materiaal van derden wenst te gebruiken dient u de copyright-eigenaar te contacteren. De inhoud van deze website wordt beschermd door de auteursrechten van Jemasoft.

Systeem integriteit

U mag niet tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website en geen actie ondernemen om een disproportionele grote belasting voor de website te vormen.

Bevoegde wethouder

Deze voorwaarden en condities vallen onder Belgische wetgeving. Enige betwisting zal worden behandeld door de rechtbank van Mechelen.

let's get social

logo jemasoft software op maat programmeren

Molenbeekstraat 25
2801 Heffen

015/27 23 71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be

DisclaimerPrivacy